Home Sport A jövő sztárjai – Jedrick Wills

A jövő sztárjai – Jedrick Wills

by Fűzővel Kifelé!


Jedrick Wills két éven át védte szinte hibátlanul Tua Tagovailoa vakoldalát az Alabama egyetemen és pusztította el könyörtelenül maga előtt a védőket futójátékoknál. Az idei class egyik, ha nem a legjobb tackle prospectjeként várja a játékosbörzét, ahol jó eséllyel a top10-ben, de legrosszabb forgatókönyv szerint is a top15-ben hallani fogja a nevét. 

Erősségek

Kezdjük a pass protectionnel, hiszen ez a fontosabb aspektusa a tackle-ök játékának. Wills rendkívül atletikus játékos a posztjához viszonyítva, nagyon robbanékony és agilis. A pass pro technikája kiváló, remek a lábmunkája. Az első lépésével könnyedén indul meg hátra, valósággal kilő az alapállásából és gyorsan tud lefedni nagy területet. Kívülről szinte lehetetlen megverni, a speed rushereknak borzasztóan nehéz dolguk van őt megkerülni és a szélről odaérni az irányítóra, mert simán méterekkel a quarterback mögé tereli ki őket Wills.

Forrás: Stephen White

A cikk folytatódik!
Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.
Vagy légy a támogatónk további előnyökért!
Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!Forrás

Comments

0 hozzászólás
0

You may also like