Home Sport A jövő sztárjai – Jeffrey Okudah

A jövő sztárjai – Jeffrey Okudah

by Fűzővel Kifelé!


Cornerként ritkán szerepelnek a játékosok a draft top 3 legjobb játékosa között. Holott szerepük évről évre csak egyre fontosabb, ritkán kerülnek ki az egyetemről olyan kész játékosok, akiket ilyen magasságokban lehetne emlegetni. Okudah viszont olyan szintű tehetség, amilyen talán Jalen Ramsey óta nem érkezett a ligába.

Minden szinten top prospect a Ohio State sztárja. Egyszerűen ilyen magasság és felépítés mellé nem szoktak a cornerek olyan dinamikus mozgással rendelkezni, mint Okudah. Ezek mellett kiemelkedő football IQ-val rendelkezik és megvan az a fajta ösztöne a játékhoz, ami nagy játékokhoz vezethet.

Háttér

Okudah családja az 1990-es években Nigériából költözött Texas állámba. A játékkal kisgyerekként először videójátékokon keresztül lépet kapcsolatba, amit harmadikosként követett az első testközeli élmény. A legnagyobb hatással az életére édesanyja volt, aki hoszú évekig küzdött limfómával, míg végül 2017-ben belehalt a betegségbe. A középiskola után 5 csillagos tehetségként az egész államokból kapott megkereséseket. Végül a 34 ajánlat közül az Ohio State programját választotta, ahol három évet töltött el és juniorként jelentkezett a 2020-as draftra.

Erősségek

A cikk folytatódik!
Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.
Vagy légy a támogatónk további előnyökért!
Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!Forrás

Comments

0 hozzászólás
0

You may also like