Home Sport Bajnokcsapaton ne változtass (sokat) – 49ers FA-értékelő

Bajnokcsapaton ne változtass (sokat) – 49ers FA-értékelő

by Fűzővel Kifelé!


Nem a 49ersé volt a legsűrűbb FA-időszak, ami alapvetően nem is baj, hiszen mégicsak az NFC bajnokáról beszélünk, a keret nagyon jó, kiegészülve a kiváló edzői stábbal. Mindössze két nagyobb nevű távozót és két nagyobb nevű érkezőt (pontosabban maradót) jegyezhetünk fel, ezen kívül csak a mélységben történtek változások San Franciscóban. 

Távozók

A két nagy név ebben a részlegben DeForest Buckner és Emmanuel Sanders. Ha csak ennyit írok le, akkor mindkettő távozása nagy veszteség, hiszen a Super Bowlba jutó csapat két alapemberéről van szó és a 2020-as menetelésben is nagyon sokat segíthettek volna.

Buckner a liga egyik legjobb belső védőfalembere és hiányozni is fog onnan középről, de az érte kapott 1/13-as pick bőven megfelelő kompenzáció a Colts részéről, szerintem összességében jól járt a cserével a 49ers – azt is figyelembe véve, hogy Bucknert legkésőbb jövőre, de inkább idén meg kellett volna fizetni, a Coltstól kapott évi $21 millió pedig nem kevés, a szűkös pénzügyi erőforrásokat figyelembe véve meg főleg. Az 1/13-as pickkel akár érkezhet is egyből Buckner pótlására Javon Kinlaw, akivel összességében jobban is járhat a csapat – még ha kicsit gyengébb játékot is nyújt, jóval olcsóbban teszi majd mindezt, ebben a brutál védőfalban pedig nem neki kell húznia a többieket majd.

A cikk folytatódik!
Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.
Vagy légy a támogatónk további előnyökért!
Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!Forrás

Comments

0 hozzászólás
0

You may also like