Home Sport Egy újabb lenyűgöző statisztika, ami megmutatja, mennyire jó irányító Drew Brees

Egy újabb lenyűgöző statisztika, ami megmutatja, mennyire jó irányító Drew Brees

by Fűzővel Kifelé!


Drew Brees minden idők egyik legjobb irányítója, de a mindössze egyetlen Super Bowl-részvétel miatt meglehetősen alul van értékelve. Tény, hogy a rájátszásban nem nagyon jött ki neki a lépés (pontosabban: a csapatnak), de ez semmit nem von le az érdemeiből.

 

 

Brees az egyetlen irányító az NFL történetében, akinek egymás után ötnél többször összejött a 30+ TD-s szezon. 2008 és 2016 között minden évben, azaz sorozatban kilencszer dobott legalább 30 hatpontost az alapszakaszban – ez idő alatt 4991 yardot és 36,7 TD-t átlagolt szezononként, a passzpontossága pedig 68,7 százalék volt. Félelmetes.

 

Ezt a rekordot brutálisan nehéz lesz megdönteni. Erre jelenleg Russell Wilsonnak van a legnagyobb esélye, az ő aktív sorozata a leghosszabb jelenleg (3), de még legalább hat 30 TD-s szezon kellene egyhuzamban tőle, hogy beérje Breest. A Saints irányítója után egyébként Brett Favre és Peyton Manning következik a ranglistán, mindkettőjüknek volt egy öt-öt szezonos 30+ TD-s sorozata, majd Tom Brady, Dan Marino, Aaron Rodgers és Wilson következik hárommal.

 Forrás

Comments

0 hozzászólás
0

You may also like