Home Sport Hiába szerezte meg Charles Harrist a Falcons, az opcióját nem hívta le

Hiába szerezte meg Charles Harrist a Falcons, az opcióját nem hívta le

by Fűzővel Kifelé!


Az Atlanta Falcons nemrég szerezte meg Charles Harrist a Dolphinstól egy 2021-es hetedik körös pickért, ami többek között azzal is járt, hogy az atlantai csapat dönthetett a pass rusher 5. körös opciójáról. Tom Pelissero most arról számolt be, hogy a Falcons nem fog élni a lehetőséggel.

 

 

Harris 2017-ben 1/22-es volt, de mindössze 3,5 sacket szerzett három év alatt. Érdekes történet vele kapcsolatban, hogy anno a Cowboys nagyon sokat áldozott volna azért, hogy megszerezhesse, a 28. helyről a 16.-ig is felment volna érte.

 

A Dallas a Ravensszel akart elsősorban cserélni, de a Baltimore Marlon Humphrey-t (akinek le is hívták már az opcióját) többre tartotta, mint néhány extra cetlit és az 1/28-at. A Cowboys ezek után mással sem tudott megegyezni, Harrist pedig a Miami Dolphins választotta ki a 22. helyen.

 

Ráadásul a Cowboys Takkarist McKinley-t is szerette volna megszerezni, de a Falcons megelőzte is kivitte a 26. helyen (az ő opcióját nem hívta le a csapat). Így végül a Dallasnak Taco Charlton és TJ Watt közül kellett választania, és természetesen előbbi mellett döntött (tavaly mvágták Jerry Jonesék). Mind Harris, mind Charlton, mind pedig McKinley ordas nagy bust lett, miközben a némileg lesajnált TJ Watt All-Pro szinten játszik.Forrás

Comments

0 hozzászólás
0

You may also like