Home Online MarketingKözösségi Média Menőzni és élőzni lehet a Messenger Rooms segítségével – Közösségi média

Menőzni és élőzni lehet a Messenger Rooms segítségével – Közösségi média

by Digital Hungary


A koronavírus-járvány okozta karantén és a rengeteg home office miatt a Facebook is bevezetett egy többszemélyes videócset funkciót, ahová maximum ötvenen csatlakozhatnak. Ez a Messenger Rooms. A videós szobákat az indítója megoszthatta a saját falán, csoportban vagy valamilyen közös csetben. Innen lép egyet tovább most a Facebook.

Mostantól ugyanis ki lehet lőni konkrét élő közvetítéssé is a beszélgetést, így még több ember láthatja, olyanok is, akik nincsenek a szobában. Természetesen a szoba adminisztrátora meghatározhatja, ki csatlakozhat (akár közvetítés közben), ki is rúghat embereket, meg úgy általánosságban teljesen kontrollálhatja a beszélgetést. Aki pedig amúgy már benne vannak egy ilyen szobába, azok az élő közvetítés indulása előtt eldönthetik, hogy maradnak-e vagy inkább kilépnek – írja a Marketingmorzsák.

A Facebook természetesen azt állítja, árgus szemekkel figyeli majd az ilyen élőzéseket, és lehetőséget ad majd a felhasználóknak, hogy azonnal jelezzék, ha valami zavarót látnak.

A teljes cikk itt olvasható…

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!

Source link

Comments

0 hozzászólás
0

You may also like